گزارش كارآموزي كارخانه توليدي غذاي منجمد آماده مصرف – پ تيكا

گزارش كارآموزي كارخانه توليدي غذاي منجمد آماده مصرف – پ تيكا

گزارش كارآموزي كارخانه توليدي غذاي منجمد آماده مصرف – پ تيكابه تعدد 70 صفحه قابل ویرایش ورد
 
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه 3
نوع محصولات توليدي 5
ورود مواد اوليه و مراحل تأييد در انبار 6
ورود مواد اوليه به سردخانه و نحوه نگهداري 12
كاربرد انواع ادويه و عملكرد آنها 13
ويژگي‌هاي محصولات مرغ آماده طبخ 23
فرآوري 23
ويژگي‌هاي مواد اوليه 25
فرآيند توليد 27
بسته‌بندي 28
كنترل كيفيت 30
روش اجرايي كنترل كيفيت 30
كنترل كيفيت مواد اوليه…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.